Din externa spedition- & logistikavdelning

Vi är speditionsföretaget som ger dig helheten. Vi har tillbringat många år med att bygga en omfattande erfarenhet och kunskap och ett mycket brett kontaktnät. Det kan du också göra. Eller så kan du strunta i det och fokusera på din verksamhet.

Med oss som din externa resurs blir tröskeln till att importera från Fjärran Östern mycket lägre. Våra kontakter är dina kontakter, precis som våra kunskaper. Känner du ingen i Kina? Kan du ingenting om fraktkedjor? Vi hjälper dig med skräddarsydda lösningar, oavsett om du kör ett enmansbolag från din källare eller en varuhuskedja med tusentals anställda.

IMG_3256 (1)

Om oss

Key Logistics är ett mellanstort privatägt speditionsföretag. Vi är verksamma på de flesta marknader runt om i världen men har extra fokus på import från Fjärran Östern.

Med hjälp av den fina kompetens som finns i Key Logistics personal har vi förädlat bolaget till att bli en personlig speditör som tar ett helhetsgrepp om ditt behov av transporter.

Vår personal har en gedigen branschkunskap som innefattar erfarenheter ifrån alla transportslag. Det ger oss en bredd och tyngd som är unik i vår bransch idag. Spännvidden på vår kompetens ger dig som kund en ovärderlig trygghet i att veta att vi alltid erbjuder en konkurrenskraftig produkt oavsett om det gäller sjö, flyg, bil, kurir eller projektlaster.

Vårt huvudelement är sjö, från vattnet bygger vi vidare med flyg och billösningar för att alltid hitta den bästa och mest prisvärda transportlösningen för våra kunder. Vi erbjuder bland annat veckovisa samlastningstrafiker från de stora hamnarna i Asien. Vi arbetar med ett utbrett kontaktnät av partners runt om i världen, dessa partners tar väl hand om din last ute på destinationen.

Värderingar

Vi vill vara där för dig som söker en långsiktig, engagerad, pålitlig och personlig partner. Inom transportlösningar alltså. Här plockar vi våra viktigaste värdeord:

Med Långsiktighet, menar vi att vi är med dig hela vägen. I mångåriga samarbeten där vi alltid jobbar för att du ska göra en bra affär.

Vårt Engagemang ligger i att det alltid finns någon att ringa, som löser dina leveranser så att du själv inte behöver slita ut dig eller ligga vaken om nätterna. Oavsett vad som händer är vi på bollen

Vi tror på Pålitlighet, och ser till att du alltid vet vad som händer. Sitter mina grejer fast i Suezkanalen? Är det slut på containrar i Shanghai? Är alla flyg inställda på grund av vulkanutbrott? Vi jobbar stenhårt för att hitta alternativa lösningar och hålla dig uppdaterad.

I ordet Personlighet lägger vi närheten till dig som kund och att vi blir en del av din verksamhet, där vi kan fungera som en extern logistikavdelning som förstår vilka skräddarsydda lösningar som fungerar bäst för din verksamhet.

BF_Start