Integritetspolicy

Inledning

Denna policy förklarar hur vi på Key Logistics AB samlar, hanterar och skyddar våra kunder, leverantörer och samarbetspartners information vilket vi vidhåller genom besök på hemsidan (www.keylogistics.se) eller kontakt via andra kommunikationskanaler.

Notera att vi inte kan styra andra hemsidor som vi eventuellt länkar till från vår hemsida. Har du väl lämnat vår hemsida, har vi inte längre någon kontroll över vad som gäller för kakor och spårning.

Typ av information

På vår hemsida finns ett formulär ni kan fylla i om du har en förfrågan. Den information som ni anger där, kommer att sparas.

Om ni kontaktar oss via e-mail, post, telefon eller genom andra kommunikationskanaler, så kommer vi att spara och registrera kontaktinformationen ni ger oss.

Information om er som vi hanterar och sparar, kan innefatta bland annat namn, jobbtitel, e-mail samt övrig kontaktinformation som exempelvis telefonnummer och skype-adress.

Ingen personlig information som vi inte behöver utöver syftet att göra affärer med er, kommer att sparas.

Vi kommer att använda informationen vi har om er, i syfte att kontakta er genom att svara på er förfrågan eller för övriga affärsrelaterade händelser.

Hur länge sparar vi informationen

Om vi hjälper er med en tjänst enligt vår affärsidé och ni blir kund hos oss, kommer vi att spara ert namn och kontaktuppgifter i vårt operativa system, samt ekonomisystem. Ekonomirelaterad information sparar vi så länge det krävs enligt svensk lagstiftning.

Den information som vi behöver för marknadsföring och nyhetsbrev behåller vi tills ni informerar oss att ni inte längre önskar stå med i våra register eller önskar få uppdateringar från oss. För att kunna ge dig bästa service så kommer det att underlätta om vi får spara all den information som du har försett oss med.

Tillgång till information

All personlig information som du tidigare har gett oss via e-mail eller genom affärer hanteras av samtliga i personalen på Key Logistics AB. Ingen tredje part har tillgång till din personliga information, så länge inte svensk lagstiftning kräver att så skall ske eller vi har er tillåtelse till det.

Vi har med hjälp av vår IT-leverantör säkrat upp att informationen inte är tillgänglig för övriga utanför Key Logistics AB. Informationen lagras i våra operativa system och samtliga servers finns inom EU.

Jobbansökningar

Om du skickar en spontan jobbansökan till oss så kommer vi att hantera din ansökan tillsammans med ditt CV. Vi kommer att överväga om du passar in i vår organisation och om det finns några möjligheter till anställning. Genom att skicka din personliga information till oss, samtycker du till att vi får spara dina uppgifter i sex månader i fall att det dyker upp någon ledig tjänst, eller möjlighet till anställning. Efter 6 månader kommer vi att radera din information om vi inte får samtycke från dig att behålla det längre.

Personuppgifter för kandidater som inte har fått något jobberbjudande kommer vi att radera så snart vi har tillsatt den lediga tjänsten. Om vi vill behålla informationen kommer vi att be om samtycke för detta.

Rättigheter hos oss

Ni har rätt att när som helst begära en kopia av informationen vi har om er. Om ni anser att informationen är felaktig, har ni rätt att begära ändring eller ta bort viss information. Ni har även rätt att be oss radera informationen vi har, men om svensk lagstiftning kräver att vi har kvar det, så måste vi följa lagen. Vill ni att er information ska flyttas från oss till en tredje part, har du även rätt att begära detta.

Om ni vill ha hjälp med något av ovanstående ber vi er att skicka ett mail till sales@keylogistics.se.

Ändringar av denna policy

Vi arbetar kontinuerligt med att vår policy ska vara uppdaterad och vi kommer att publicera eventuella förändringar av den på vår hemsida. Senaste uppdateringen skedde 2018-05-25.

Kontaktuppgifter

Om ni har några frågor kring vår policy, hur vi använder er information eller era personuppgifter, vänligen kontakta oss. Ni når oss på adress enligt nedan:

Key Logistics AB
Första Långgatan 20
413 27 Göteborg

sales@keylogistics.se